Over ons

Echte vakmensen werken met passie aan jouw droom!

Sinds 1999

D-Tech Staalbouw en Interieur is in 1999 opgericht. Inmiddels jaren en duizenden projecten later kunnen wij zeggen dat wij onze plek in de staalbranche hebben verdiend.

Wij zijn bovendien al jaren lid van de Koninlijke Metaalunie. Dat geeft onze opdrachtgevers ook het vertrouwen dat wij de juiste keuze voor hen zijn. D-Tech Staalbouw en Interieur is hiernaast erkend leerbedrijf van Kenteq waarmee wij ook bijdragen aan toekomstig vakmanschap.

Zakelijk én particulier

D-Tech Staalbouw en Interieur realiseert maatwerk projecten voor de zakelijke markt. De zakelijke markt bestaat voornamelijk uit architecten, bouwbureaus en aannemers. Hiernaast werken wij uiteraard ook voor particulieren.

Mede door onze  jarenlange ervaring, creativiteit en uitgebreid machinepark kunnen wij je op alle vlakken van dienst zijn.

D-Tech Staal en Interieur denkt graag mee en kan flexibel opschalen. Onze dienstverlening staat garant voor kwaliteit, service en korte levertijden.

Kortom, wij zijn jouw partner voor maatwerkoplossingen van staal. Heb je specifieke wensen of vragen? Neem dan gerust contact met op ons.

dtech-2